Betaversjonen og abonnementer

Vi anbefaler deg å registrere en egen My Kaspersky-konto som du bruker kun til betatesting.

Hvis du allerede har kjøpt et abonnement, må du ikke legge til aktiveringskoder i My Kaspersky-konto som bare brukes til betatesting. Ellers vil appen automatisk aktivere abonnementet og abonnementet ditt begynner å utløpe. Se hvordan du sjekker abonnementer på My Kaspersky i My Kaspersky-hjelpen.

Hvis du allerede bruker abonnementet, kan du bruke funksjoner som er tilgjengelige på abonnement i betaversjonen under samme abonnement. Abonnementsperioden vil ikke bli utvidet under betatestingen.